jagung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jagung Aksara Jawa: (ja)ꦒꦸ (gu) (ng)

krama/ngoko

  1. araning pala-wija;









Kata kunci/keywords: arti jagung, makna jagung, definisi jagung, tegese jagung, tegesipun jagung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org