jahanam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jahanam (Ar) krama/ngoko

  1. naraka;
  2. êngg kanggo pêpisuh padhane kêparat.








Kata kunci/keywords: arti jahanam, makna jahanam, definisi jahanam, tegese jahanam, tegesipun jahanam
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.