Menyang kontèn

jail

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

jail Aksara Jawa: (ja)ꦲꦶ (hi)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. seneng maéka ing liyan;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti jail, makna jail, definisi jail, tegese jail, tegesipun jail

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.