jail

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jail Aksara Jawa: (ja)ꦲꦶ (hi)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. sênêng maeka ing liyan;









Kata kunci/keywords: arti jail, makna jail, definisi jail, tegese jail, tegesipun jail
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.