jail

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jail Aksara Jawa: ꦗꦲꦶꦭ꧀

krama/ngoko

  1. sênêng maeka ing liyan;









Kata kunci/keywords: arti jail, makna jail, definisi jail, tegese jail, tegesipun jail Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org