jais

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jais Aksara Jawa: (ja)ꦲꦶ (hi)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Snk) pêsthi, takdir;








Kata kunci/keywords: arti jais, makna jais, definisi jais, tegese jais, tegesipun jais

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.