jaja rumat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

jaja rumat Aksara Jawa: ꦗꦗꦫꦸꦩꦠ꧀
Lingga: (jaja)

  1. pr ngrungokake warta, tumuli ditular-tularake;









Kata kunci/keywords: arti jaja rumat, makna jaja rumat, definisi jaja rumat, tegese jaja rumat, tegesipun jaja rumat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org