jaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jaka êngg krama/ngoko

jaki

krama
Krama jaka
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. bocah lanang sing durung rabi (± umur 16 munggah);
  2. sêsêbutane wong sing dadi jêjêring crita ing dongèng-dongèng;








Kata kunci/keywords: arti jaka, makna jaka, definisi jaka, tegese jaka, tegesipun jaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org