jaka bèlèk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jaka bèlèk

  1. araning lintang;








Kata kunci/keywords: arti jaka bèlèk, makna jaka bèlèk, definisi jaka bèlèk, tegese jaka bèlèk, tegesipun jaka bèlèk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.