jaka jêbug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jaka jêbug Aksara Jawa: (ja) (ka)ꦗꦼ ()ꦧꦸ (bu)ꦒ꧀ (g)
Lingga: (jêbug)

  1. jaka sing wis tuwa;
  2. jaka-jêbug









Kata kunci/keywords: arti jaka jêbug, makna jaka jêbug, definisi jaka jêbug, tegese jaka jêbug, tegesipun jaka jêbug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org