jakat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jakat Aksara Jawa: (ja) (ka)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Snk) dana saperanganing barang darbe utawa pamêtune;









Kata kunci/keywords: arti jakat, makna jakat, definisi jakat, tegese jakat, tegesipun jakat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org