jalada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jalada Aksara Jawa: (ja) (la) (da)

  1. (Snk) (Kw) (sing awèh banyu) mêndhung, mega.








Kata kunci/keywords: arti jalada, makna jalada, definisi jalada, tegese jalada, tegesipun jalada

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.