jalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jalan Cithakan:M êngg krama/ngoko

  1. dalan;
  2. laku, mlaku;
  3. payu;
  4. sarana;
  5. lapisan watu (têtêmbunganing tukang batu);








Kata kunci/keywords: arti jalan, makna jalan, definisi jalan, tegese jalan, tegesipun jalanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org