jalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jalan Cithakan:M êngg krama/ngoko

  1. dalan;
  2. laku, mlaku;
  3. payu;
  4. sarana;
  5. lapisan watu (têtêmbunganing tukang batu);








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jalan&oldid=52821"