jalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jalan Cithakan:M êngg krama/ngoko

  1. dalan;
  2. laku, mlaku;
  3. payu;
  4. sarana;
  5. lapisan watu (têtêmbunganing tukang batu);








Kata kunci/keywords: arti jalan, makna jalan, definisi jalan, tegese jalan, tegesipun jalanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jalan&oldid=101142"