Menyang kontèn

jalaran

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

jalaran
Lingga: (jalar)

  1. mulaning kedadéan;
  2. sebab marga.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti jalaran, makna jalaran, definisi jalaran, tegese jalaran, tegesipun jalaran

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.