jalasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jalasa Aksara Jawa: (ja) (la) (sa)

krama/ngoko

  1. (Ar) ak linggih.









Kata kunci/keywords: arti jalasa, makna jalasa, definisi jalasa, tegese jalasa, tegesipun jalasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org