jale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jale Aksara Jawa: (ja)ꦭꦺ (le)

  1. êngg pc coba, ayo
Kacocogna karo jajal.








Kata kunci/keywords: arti jale, makna jale, definisi jale, tegese jale, tegesipun jale
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org