jam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jam (Prs) krama/ngoko

  1. ak gêlas, bêling;
  2. waktu, wayah;
  3. waktu sing suwene 1/24 dina;
  4. piranti kanggo nyumurupi waktu;








Kata kunci/keywords: arti jam, makna jam, definisi jam, tegese jam, tegesipun jamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org