jaman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jaman (Snk) krama/ngoko

  1. ora miturut kalumrahaning akèh;
  2. abad;








Kata kunci/keywords: arti jaman, makna jaman, definisi jaman, tegese jaman, tegesipun jamanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org