jambor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jamboran

  1. êngg krama/ngoko campuran
Kacocogna karo cambor.







Kata kunci/keywords: arti jambor, makna jambor, definisi jambor, tegese jambor, tegesipun jambor

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.