jambu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jambu krama/ngoko

  1. araning woh, jênênge warna-warna, upama
    jambu dêrsana, jambu wèr, jambu tlampok lsp;
  2. araning corak ing kêrtu Walanda;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti jambu, makna jambu, definisi jambu, tegese jambu, tegesipun jambu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.