jampêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka jampeng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jampêng ks

  1. budhêg;
  2. ora cumêngkling tmr. dhuwit.








Kata kunci/keywords: arti jampêng, makna jampêng, definisi jampêng, tegese jampêng, tegesipun jampêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org