jamur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

jamur krama/ngoko

  1. bangsaning têtuwuhan tanpa godhong uripe ngrusuhi barang liyane;
  2. ent êngg pamêtu sajabaning blanjane sing mêsthi








Kata kunci/keywords: arti jamur, makna jamur, definisi jamur, tegese jamur, tegesipun jamur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org