jan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jan êngg krama/ngoko

  1. murni;
  2. nyata, pancèn;








Kata kunci/keywords: arti jan, makna jan, definisi jan, tegese jan, tegesipun jan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.