jandika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jandika Aksara Jawa: (ja)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di) (ka)

  1. wc jêngandika (panjênêngan).








Kata kunci/keywords: arti jandika, makna jandika, definisi jandika, tegese jandika, tegesipun jandika

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.