jangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jangan Aksara Jawa: (ja) (nga)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. araning lêlawuhan nganggo ampas sarta duduh;









Kata kunci/keywords: arti jangan, makna jangan, definisi jangan, tegese jangan, tegesipun jangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.