janggut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

janggut Aksara Jawa: (ja) (ng)ꦒꦸ (gu)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. kêthêkan ki peranganing rai sangisoring cangkêm;









Kata kunci/keywords: arti janggut, makna janggut, definisi janggut, tegese janggut, tegesipun janggut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org