jangka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jangka krama/ngoko

  1. araning piranti nganggo sikilan loro dianggo gawe cakran lsp;
  2. êngg piranti kanggo ngrajang têmbako;
  3. sêdya, pangarah;
  4. pêpêsthèning lèlakon;
  5. wêwêcan: lambang jangka: wêwêcan awujud pralambang;








Kata kunci/keywords: arti jangka, makna jangka, definisi jangka, tegese jangka, tegesipun jangka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.