jangkah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jangkah krama/ngoko

  1. antara tumapaking sikil;
  2. ent panjangka, pangarah;








Kata kunci/keywords: arti jangkah, makna jangkah, definisi jangkah, tegese jangkah, tegesipun jangkah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.