jangkrik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jangkrik Aksara Jawa: (ja) (ng)ꦏ꧀ (k)ꦫꦶ (ri)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning gangsir sok diêdu









Kata kunci/keywords: arti jangkrik, makna jangkrik, definisi jangkrik, tegese jangkrik, tegesipun jangkrik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.