Menyang kontèn

jangkrik

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

jangkrik Aksara Jawa: ꦗꦁ (jang)ꦏ꧀ꦫꦶ (k ri)ꦏ꧀ (k)

jangkrik

krama/ngoko

  1. araning kéwan bangsaning gangsir sok diédu.
  2. kéwan sing kérép diénggo panganan manuk.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti jangkrik, makna jangkrik, definisi jangkrik, tegese jangkrik, tegesipun jangkrik

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.