jangkrik

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jangkrik Aksara Jawa: ꦗꦁ (jang)ꦏ꧀ꦫꦶ (k ri)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning gangsir sok diêdu


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti jangkrik, makna jangkrik, definisi jangkrik, tegese jangkrik, tegesipun jangkrik

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.