Menyang kontèn

janglar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

janglar krama/ngoko

  1. benthèt, rengka;
  2. ent énggal pisah pamitrané.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti janglar, makna janglar, definisi janglar, tegese janglar, tegesipun janglar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.