jantar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jantar Aksara Jawa: ꦗꦤ꧀ꦠꦂ

krama/ngoko

  1. êngg janglar, bênthèt.









Kata kunci/keywords: arti jantar, makna jantar, definisi jantar, tegese jantar, tegesipun jantar Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org