jantar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jantar Aksara Jawa: (ja)ꦤ꧀ (n) (ta) (r)

krama/ngoko

  1. êngg janglar, bênthèt.








Kata kunci/keywords: arti jantar, makna jantar, definisi jantar, tegese jantar, tegesipun jantar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.