jantra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jantra krama/ngoko

  1. rodha, glindhingan, mêsin;
  2. pangantihan;
  3. uga jinantra: rodha sing diubêngake nganggo kakuwataning banyu;








Kata kunci/keywords: arti jantra, makna jantra, definisi jantra, tegese jantra, tegesipun jantra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org