japa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

japa Aksara Jawa: (ja) (pa)

krama/ngoko

  1. (êngg
krama
Krama japa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

japi): donga dianggo nênambani lsp;









Kata kunci/keywords: arti japa, makna japa, definisi japa, tegese japa, tegesipun japa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.