jarak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jarak Aksara Jawa: (ja) (ra)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. araning wit wohe ana sing kêna digawe lênga;









Kata kunci/keywords: arti jarak, makna jarak, definisi jarak, tegese jarak, tegesipun jarak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.