jarang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jarang êngg krama/ngoko

  1. arang-arang;
  2. panggarangan;
  3. araning wadhah sing digawe blarak;
  4. wedang;








Kata kunci/keywords: arti jarang, makna jarang, definisi jarang, tegese jarang, tegesipun jarang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org