jaring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jaring krama/ngoko

  1. usus;
  2. rajutan klamat kêmangga;








Kata kunci/keywords: arti jaring, makna jaring, definisi jaring, tegese jaring, tegesipun jaring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.