jaro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jaro krama/ngoko

  1. cagaking pagêr;
  2. (pagêr jaro) êngg pagêr pring ing pakarangan;
  3. êngg lurah desa.








Kata kunci/keywords: arti jaro, makna jaro, definisi jaro, tegese jaro, tegesipun jaro
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.