jarum

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jarum krama/ngoko

  1. dondoman;
  2. tudinging jam lsp;







Kata kunci/keywords: arti jarum, makna jarum, definisi jarum, tegese jarum, tegesipun jarum

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.