jas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jas Aksara Jawa: (ja)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Snk) klambi lanang (potongan Walanda).









Kata kunci/keywords: arti jas, makna jas, definisi jas, tegese jas, tegesipun jas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.