jasbèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jasbèn Aksara Jawa: (ja)ꦱ꧀ (s)ꦧꦺ ()ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Wl) jèsbèn, musikan.








Kata kunci/keywords: arti jasbèn, makna jasbèn, definisi jasbèn, tegese jasbèn, tegesipun jasbèn

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.