jat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jat Aksara Jawa: (ja)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. ak dat.









Kata kunci/keywords: arti jat, makna jat, definisi jat, tegese jat, tegesipun jat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.