jatha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jatha (Snk) (Kw)

  1. rambut, gimbal;
  2. siyung, untu;








Kata kunci/keywords: arti jatha, makna jatha, definisi jatha, tegese jatha, tegesipun jatha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.