jati kêtlusuban luyung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

jati kêtlusuban luyung
Lingga: (jati)
pr

  1. kêlêbon têlik;
  2. kabêcikan sing kêlêbon piala.








Kata kunci/keywords: arti jati kêtlusuban luyung, makna jati kêtlusuban luyung, definisi jati kêtlusuban luyung, tegese jati kêtlusuban luyung, tegesipun jati kêtlusuban luyung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org