jatukarma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jatukarma Aksara Jawa: (ja)ꦠꦸ (tu) (ka) (r) (ma)

Kacocogna karo (Kw) ak jatukrama.








Kata kunci/keywords: arti jatukarma, makna jatukarma, definisi jatukarma, tegese jatukarma, tegesipun jatukarma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org