jauh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jauh Aksara Jawa: (ja)ꦲꦸ (hu) (h)

krama/ngoko

  1. Cithakan:M êngg adoh
Kacocogna karo mêrjauh.








Kata kunci/keywords: arti jauh, makna jauh, definisi jauh, tegese jauh, tegesipun jauh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org