jaya-kawijayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jaya-kawijayan Aksara Jawa: (ja) (ya) (ka)ꦮꦶ (wi) (ja) (ya)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) aji sing njalari ora bisa kalah.









Kata kunci/keywords: arti jaya-kawijayan, makna jaya-kawijayan, definisi jaya-kawijayan, tegese jaya-kawijayan, tegesipun jaya-kawijayan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org