jene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jene Aksara Jawa: ꦗꦺ (je)ꦤꦺ (ne)

krama/ngoko

  1. êngg jare, jarene.









Kata kunci/keywords: arti jene, makna jene, definisi jene, tegese jene, tegesipun jene
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org