jêruk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka jeruk)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jêruk Aksara Jawa: ꦗꦼꦫꦸꦏ꧀

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jêruk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning wit sarta wohe, bangsane warna-warna kaya tajêruk bali, jêruk gulung, jêruk macan, jêruk krenggotan, jêruk kêprok, jêruk pêcêl (nipis) lsp;









Kata kunci/keywords: arti jêruk, makna jêruk, definisi jêruk, tegese jêruk, tegesipun jêrukBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org