Menyang kontèn

jêruk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka jeruk)

basa Jawa[besut]

Tembung aran

jêruk

jeruk Aksara Jawa: ꦗꦼ (je^)ꦫꦸ (ru)ꦏ꧀ (k)

ngoko
Krama jêruk
Ngoko jêruk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning wit sarta wohé, bangsané warna-warna kaya tajeruk bali, jeruk gulung, jeruk macan, jeruk krénggotan, jeruk keprok, jeruk pecel (nipis) lsp;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti jêruk, makna jêruk, definisi jêruk, tegese jêruk, tegesipun jêruk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.