jêruk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka jeruk)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jêruk Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦫꦸ (ru)ꦏ꧀ (k)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jêruk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning wit sarta wohe, bangsane warna-warna kaya tajêruk bali, jêruk gulung, jêruk macan, jêruk krenggotan, jêruk kêprok, jêruk pêcêl (nipis) lsp;








Kata kunci/keywords: arti jêruk, makna jêruk, definisi jêruk, tegese jêruk, tegesipun jêruk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.