jêruk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari jeruk)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jêruk Aksara Jawa: ꦗꦼꦫꦸꦏ꧀

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jêruk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning wit sarta wohe, bangsane warna-warna kaya tajêruk bali, jêruk gulung, jêruk macan, jêruk krenggotan, jêruk kêprok, jêruk pêcêl (nipis) lsp;









Kata kunci/keywords: arti jêruk, makna jêruk, definisi jêruk, tegese jêruk, tegesipun jêrukBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jêruk&oldid=39199"