jih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jih Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji) (h)

  1. (njih. ênjih, injih) êngg pc inggih.









Kata kunci/keywords: arti jih, makna jih, definisi jih, tegese jih, tegesipun jih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.