jim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jim Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦩ꧀ (m)

krama/ngoko

  1. (Ar) bangsaning roh sing duwe bêbudèn kaya manungsa;









Kata kunci/keywords: arti jim, makna jim, definisi jim, tegese jim, tegesipun jim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.