jim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jim Aksara Jawa: ꦗꦶꦩ꧀

krama/ngoko

  1. (Ar) bangsaning roh sing duwe bêbudèn kaya manungsa;









Kata kunci/keywords: arti jim, makna jim, definisi jim, tegese jim, tegesipun jimBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org