jim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jim Aksara Jawa: ꦗꦶꦩ꧀

krama/ngoko

  1. (Ar) bangsaning roh sing duwe bêbudèn kaya manungsa;









Kata kunci/keywords: arti jim, makna jim, definisi jim, tegese jim, tegesipun jimBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jim&oldid=101592"