jin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jin Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Ar) jin.









Kata kunci/keywords: arti jin, makna jin, definisi jin, tegese jin, tegesipun jin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.