jinêm sari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

jinêm sari Aksara Jawa: ꦗꦶꦤꦼꦩ꧀ꦱꦫꦶ
Lingga: (jinêm)

  1. pr paturon;









Kata kunci/keywords: arti jinêm sari, makna jinêm sari, definisi jinêm sari, tegese jinêm sari, tegesipun jinêm sari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org